Ochutnávka zabíjačkových specialit

  • Vepřová hlava, zabíjačkové speciality na stole
  • škvarky, tlačenka, podbradek, chléb a slivovice na prostřeném stole
  • zabíjačkové speciality prostřené na stole
  • pomůcky k zabíjačce, slivovice
  • uživatelé sedí u prostřeného stolu
Vepřová hlava, zabíjačkové speciality na stoleškvarky, tlačenka, podbradek, chléb a slivovice na prostřeném stolezabíjačkové speciality prostřené na stolepomůcky k zabíjačce, slivoviceuživatelé sedí u prostřeného stolu

Ochutnávka zabíjačkových specialit

V úterý 29. 12. si pracovníci připravili pro uživatele pochutiny spojené se zabíjačkou a tím, co k ní neodmyslitelně patří. Kromě zabíjačkových specialit tedy nechyběly ani buchty, domácí chléb či domácí pálenka z oskoruše. Není nutno říkat, že si uživatelé velmi pochutnali, až bylo vidět boule za ušima.

Skip to content